Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 2X2 karte za novi filmski hit “Hotel Beograd” u produkciji Archangel Studios sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi. Film će se prikazivati u  Kulturnom centru Zrenjanina od 12. do 15. marta u Velikoj sali od 16, 18. i 20 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala ZRklik, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public)  i u komentaru napišite datum kada želite da gledate film. Ime dobitnika objavićemo sutra.

 

“HOTEL BEOGRAD”

Režija: Konstantin Statskij

U glavnim ulogama: Miloš Biković, Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Teodosić, Srđan Žika Todorović, Aleksandra Kuzenkina i drugi.

Žanr: romantična komedija

Trajanje: oko 106 minuta

Scenario: Vjaćeslav Zub, Anatolij Molćanov, Vasilij Kucenko

Direktor fotografije: Ulugbek Hamrajev, Fjodor Strućev

Producenti: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Mihail Tkačenko, Tatjana Žeželj Gojković

Producentske kuće: START studio, Yellow, Black and White, Archangel Studios

Izvršna produkcija: Film District

Distribucija: Art Vista

Sinopsis:

Pavle je bogati naslednik i vlasnik prestižnog hotela “Beograd”, poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće.

Romantična bajka koja će vas nasmejati do suza i odvesti na neku drugu planetu.