Zrenjanin-U skladu  sa Naredbom o zabrani okupljanja u Republici Srbiji na javnim mestim u zatvorenom prostoru radi sprečevanja širenja virusa COVID -19, koju je donelo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu poziva sve sportske saveze, sportske organizacije i klubove na teritoriji AP Vojvodine da bez izuzetka poštuju odluku Vlade o zabrani  javnih okupljanja u zatvorenom prostoru na kojima učestvuje više od 100 ljudi.

Zabrana se odnosi na sva sportska takmičenja lokalnom, nacionalnog i međunarodnog karaktera, kao i događaje u oblasti omladinske politike koja prelazi broj 100 okupljenih, uključujući publiku, učesnike događaja, zaposlene i organizatore.

 

Na osnovu navednih odluka, u skladu sa istim, sve utakmice koje se igraju u Kristalnoj dvorani i „Medisonu“ održavaće se  bez prisustva publike.

Utakmicama mogu prisustvovati samo učesnici utakmice (sva lica upisana u zapisnik), redarska služba, spiker, snimatelji, fotografi, akreditovani novinari, brisači parketa, deca koja su uključena u protokol, ali i predstavnici organizatora takmičenja.

Odgovorni za sprovođenje odluke na samim utakmicama su odgovorni zvaničnici ekipa domaćina, a svako kršenje povlači odgovornost u skladu sa kaznenim odredbama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

RASPORED SPORTSKIH DEŠAVANJA TOKOM VIKENDA-Utakmice bez publike

Subota 14.3. „Medison“:

17h Rukomet: ŽRK Elemir – Gajdobra;
19h Rukomet: ŽRK Proleter – Dolovo

Nedelja 15.3. „Medison“:
9 – 14 Košarka: Biznis liga

Međunarodni tekvondo turnir, koji je trebalo da bude održan u subotu, u Kristalnoj dvorani, otkazan je iz navedenih razloga.