Gest za svaku pohvalu od strane kompanije SBB, naime od danas će ovaj operater otključati dodatne TV kanale, kao i video klub za sve svoje korisnike do 4. maja zbog pandemije.

Iz kompanije SBB poručuju: „Obično ovo radimo u lepim trenucima. Ali mi smo uz vas i u teškim“.

 

„Svesni smo koliko stresa i promena životnih navika donose vanredne okolnosti kao što je pandemija virusa Korona i znamo da će, pored drugih načina prevencije, mnogi ljudi više vremena provoditi kod kuće, sa porodicom, često ispred televizora. Zato smo, kao kompanija koja istinski brine o sugrađanima i u želji da bar malo olakšamo trenutak u kom smo svi zajedno, rešili da do 4. maja otključamo dodatne kanale i ponudimo vam najrazličitije sadržaje. Pored toga, otključavamo i Video klub, gde će biti dostupni svi katalozi za koje smo, kao i za kanale, mogli da obezbedimo saglasnost za otvaranje“, navodi se u saopštenju kompanije SBB.

Nisu dostupni HBO i Cinemax kanali, HBO OD, HBO GO, paket Zadruga, kao ni Video klub bindž katalog Ubice 4. Otključavanje kanala ne uključuje EON Porodični, EON Sport, EON Sport + Porodični i EON CineStar pakete.

„Opustite se, smejte se uz program koji volite i ostanite bezbedni“, poručuju iz kompanije SBB.