PRVI ZARAŽENI KORONA VIRUSOM U ZRENJANINU

Kako portal ZRKlik saznaje jedan od rukovodilaca u inostranom preduzeću koje posluje u Industrijskoj zoni Jugoistok  zaražen je korona virusom. Blizak prijatelj zaraženog nam je potvrdio da se on ovih dana osećao loše, ali da nije bio siguran da li je u pitanju korona virus. Pošto je boravio u inostranstvu njegove sumnje su se pokazale tačnim kada su stigli rezultati testiranja.

Firma i svi zaposleni su odmah poslati kući u samoizolaciju.

ZA LAKŠI PRISTUP INFORMACIJAMA SKINITE APLIKACIJU ZRKLIK OVDE

Uskoro očekujemo više informacija…

U Republici Srbiji je do 18 časova 12. marta 2020. godine registrovano ukupno 24 potvrđena slučaja COVID 19.

Do 18 časova 12. marta 2020. godine, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 185 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Od poslednjeg izveštaja do 18 časova, 12.03.2020. godine testirani su uzorci 25 osoba od kojih je 5 pozitivnih i 20 negativnih na novi korona virus.

Povezani članci

7 Comments

 1. Ljudmila

  Nije loše.
  Doveli smo u Zrenjanin, porušeni grad od strane kapitalista, nove investitore strance, da se razumemo nemam ništa protiv migranata, ljudi koji beze od ratova i gladi, treba ih prigliti i pomoći im, ali imam protiv imperijalista koji su došli da još više porobe ovu i druge bivše socijalističke zemlje koje su sa namerom sistematski uništavali.
  Imali smo, setite se koje sve fabrike samo na tlu našeg grada.Danas su tu nemacke firme, belgijske, rumunske,italijanske.
  Evo ga slučaj kada vlasnik belgijanac donese virus u Zrenjanin. I ok, nek se čovek izleči kao i ostali koji su sa njim bili u kontaktu pretpostavljam da su bili izloženi, nadam se da će biti dobro.
  Ali razmislimo malo o svemu.
  Grad smo prepustili i zemlju stranom imperijalizmu.

  Reply
 2. zrenjaninka

  Slab si mi ti lala, kad ne možeš da utoviš jedno svinče, a teško ti da odeš u vrh bašte pa da zabodeš 10-15 arpadžika …

  Reply

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap