Zrenjanin- U cilju bezbednosti korisnika i zaposlenih za vreme trajanja vanrednog stanja izmenjen način rada sa korisnicima i rešavanja reklamacija i zahteva.

Za vreme trajanja vanrednog stanja, u skladu sa preporukama i donetim uredbama ovlašćenih tela, a u cilju bezbednosti korisnika i zaposlenih i sprečavanja širenja virusa, izmenjen je dosadašnji način komunikacije preduzeća sa korisnicima. Izmene se odnose na podnošenje zahteva i reklamacija korisnika, kao i na mogućnost dobijanja potrebnih servisnih informacija i informacija vezanih za aktivnosti preduzeća.

Sva komunikacija korisnika sa preduzećem vršiće se isključivo putem korisničke mejl adrese info@vikzr.rs .

Šalteri za prijem reklamacija i zahteva korisnika i info pult koji se nalaze u Korisničkom centru, kao i besplatna info linija 0800/024-023 neće raditi za vreme trajanja vanrednog stanja.

Na navedenu korisničku mejl adresu korisnici mogu podneti reklamacije i zahteve i dobiti sve potrebne servisne informacije.

Svi primljeni zahtevi i reklamacije biće zavedeni, a o rešavanju istih korisnici će biti obavešteni. Ovo se odnosi i na do sada primljene, a nerešene, reklamacije i zahteve korisnika.

Sve informacije u vezi dugovanja, uplata i računa za usluge preduzeća korisnici će, kao i do sada, moći da dobiju putem telefona Službe naplate 023/593-014 i 023/593-015 u vremenu od 7,30 do 13 časova.

Račune za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin korisnici mogu, bez dodatnih troškova, platiti na blagajnama u Korisničkom centru i na Lesnini. Molimo korisnike da se pridržavaju uputstva o dozvoljenom broju osoba u objektu i međusobnog rastojanja od 2 metra.

Stanje vodomera korisnici mogu prijaviti na standardne načine: putem fiksnih brojeva telefona 023/535-773 i 023/530-344 (od 7,30 do 13 časova), slanjem SMS poruke na 064/8116099 ili slanjem mejla na sluzba.ocitavanja@vikzr.rs .. Prijavu stanja vodomera moguće je izvršiti do 25-og u mesecu.

Za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži 24 časa je u funkciji broj dispečerske službe 023/534-097.

Sve potrebne informacije korisnici mogu pronaći na sajtu JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin www.vikzr.rs .