DVE SAOBRAĆAJNE NEZGODE – TRI OSOBE LAKŠE POVREĐENE

 

Foto arhiva

Zrenjanin- Na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se dve saobraćajne nezgode sa povređenim licima.

 

U ovim saobraćajnim nezgodama tri lica su zadobili lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 150.000,00 dinara.

Saobraćajne nezgode dogodile su se zbog: neprilagođene brzine kretanja vozilom i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola – 1 (jedna) i nepropisnog mimoilaženja – 1 (jedna).

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 24 učesnika u saobraćaju i izdato je 76 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 8 vozača, od toga, 1 vozač zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje i 7 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih je 2 vozača zadržana u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja su isključena 3 vozila , od toga 2 vozila zbog isteka važenja registracione nalepnice i 1 vozilo zbog toga što nije bilo upisano u jedinstveni registar vozila.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap