Kompanija Gomex Zrenjanincima od danas nudi mogućnost kupovine bez odlaska u prodavnicu.

Ovaj savremeni vid nabavke podrazumeva „online“ poručivanje robe, kao i potpuno besplatnu isporuku na kućnu adresu za sve kupovine u vrednosti većoj od 3.000 dinara. Potrebno je samo da preuzmete i instalirate novu aplikaciju „Gomex Shop“OVDE.

U pitanju je aplikacija dostupna za sve korisnike Android telefona, a sistem poručivanja i kućne dostave u prvo vreme će funkcionisati isključivo na teritoriji grada Zrenjanina.

U pripremi je i web aplikacija koja će omogućavati pristup online prodavnici putem računara, a u najskorijem roku se može očekivati i aplikacija prilagođena IOS uređajima. U planu je da mogućnost online kupovine uskoro bude dostupna i u drugim većim gradovima Srbije.

Za Zrenjanince koji svoju kupovinu putem aplikacije „Gomex Shop“ obave do 12 časova, isporuka će biti istog dana. U suprotnom se dostava može očekivati dan kasnije.

Roba se plaća prilikom preuzimanja, odnosno isporuke, platnom karticom ili gotovinom, a cene su iste kao u prodavnici. Uskoro se očekuje da će za sve porudžbine putem aplikacije biti omogućeno i lično preuzimanje robe u svim maloprodajnim objektima Gomex-a.

Što se tiče asortimana, u ponudi za kupovinu putem mobilne aplikacije su svi artikli koji se mogu pronaći u najvećem maloprodajnom objektu kompanije – Gomex Totalu. Online kupovinom, kao i redovnom kupovinom u prodavnici, kupci mogu ostvariti popuste na artikle koji se nalaze na akcijskom sniženju. Uz to, shodno svojoj porudžini, kupci dobijaju i određeni broj keširića koji se automatski prebacuju na njihovu karticu za popuste (Kasicu-Brojalicu).

Jedini dan kada se porudžbine neće obrađivati je nedelja, a ono što je takođe bitno napomenuti jeste da će (tokom trajanja pandemije virusa COVID-19) roba, vozila i ljudi sa kojima se kupci susreću biti dezinfikovani pre svake isporuke.