Sport- Kajakaški klub Begej već duži niz godina pravi odlične odlične takmičare, pa je i ova poseta bila prava prilikada se u Zrenjaninu gosti selektor dr.Pavle Jovanov.
Inače posle niza godina, ovoje bila prva poseta jednog od zvaničnika Kajakaškog saveza Srbije Zrenjaninskom klubu.
U skolopu aktivnosti koje sprovodi selektor u ovom periodu jeste i obilazak kajakaških klubova, pa tako je obišao i Zrenjaninski kajak klub Begej gde je prisustvovao treningu svih kategorija takmičara.
„Selektora smo upoznali sa planom rada, aktivnostima kluba,trenanžnim procesom, mera koje sprovodimo povodom epidemije virusa i problemima sa kojima se suočavamo. Na obostrano zadovoljstvo selektor je izrazio zadovoljstvo kako sa funkcionisanjem kluba tako i sa uslovima kojima raspolažemo, a naročito sa takmičrima koji već nekoliko godina u nazad su konstantno članovi reprezentacije Srbije mlađih selekcija koji prikazuju odlične rezultate. Nadamo se da će ubudućnosti ovakvih posete biti više, a saradnja sa savezom i selektorom kaoido sada dobra, a u budućnosti još bolja kažu iz uprave kajak kluba Begej“, navodi se u saopštenju KK Begej.