Ples predškolaca na Trgu slobode: “Zdravo, svete, još uvek sam dete!”

 

Zrenjanin je prvi grad u Srbiji koji je 2016. godine pokrenuo “Ples predškolaca”, po uzoru na tradicionalnu svečanost u kojoj učestvuju maturanti, i od tada ga organizuje svake godine, u saradnji sa Predškolskom ustanovom i koordinatorkom plesa Nikoletom Vidaković. Manifestacija nazvana “Zdravo, svete!” održana je juče na Trgu slobode po peti put, uz učešće mališana predškolskog uzrasta iz svih zrenjaninskih vrtića, a na samom početku prisutnima su se obratili, u ime Grada Zrenjanina i Predškolske ustanove, pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić i direktor Vladimir Petrović. 

 

 

 

Pozdravljajući buduće đake prvake, pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić poručio im je da je gradski trg najlepši kada su oni na njemu, i poželeo srećan polazak u školu.

– Čestitam i vašim vaspitačima koji su vas, siguran sam, dobro pripremili za školu, želim da vam u njoj bude lepo, da u školama doživite najlepše trenutke u životu, zajedno s vašim novim i starim drugarima, a da se za vreme raspusta što više igrate, da sve što je potrebno naučite u školi, a roditeljima želim da što manje uče sa svojom decom – poručio je Radišić i dodao da Grad Zrenjanin ulaže sredstva u obnovu škola i nastoji da obezbedi što bolje uslove za boravak dece u njima.

 

 

 

Direktor Predškolske ustanove Zrenjanin Vladimir Petrović pozdravio je sve mališane, njihove roditelje, bake i deke, kolege vaspitače i poželeo svima dobrodošlicu na “Ples predškolaca”.
– Uživaćemo svi zajedno u dečjoj igri, mašti i kreativnosti, a budućim prvacima želim puno uspeha u školovanju i ubeđen sam da ćete svi jednoga dana postati dobri ljudi – poručio je Petrović.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap