Vesti- Danas u popodnevnim časovima pušten je u rad novoizbušeni bunar u Melencima, što će obezbediti dodatnih 10 litara vode u sekundi i sa vodom iz postojećih šest bunara stvoriti sve uslove za uredno i stabilno vodosnabdevanje u ovom naseljenom mestu.

Nakon završetka radova na bušenju, opremanju i tehničkom testiranju novoizbušenog bunara u Melencima, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin je danas u popodnevnim časovima isti pustilo u rad.

Novoizbušeni bunar obezbediće dodatnih 10 litara vode u sekundi, što će sa vodom iz postojećih šest bunara na izvorištu obezbediti dovoljne količine vode za uredno i stabilno vodosnabdevanje Melenaca.

Neposredno pre započinjanja radova na bušenju novog bunara izvršena je reparacija jednog od postojećih bunara, dok su na ostalim zamenjene postojeće pumpe novim, a pre nekoliko godina izvršena je i kompletna reparacija vodotornja u ovom naseljenom mestu.

Navedenim aktivnostima i izvršenim radovima rešen je problem sa vodosnabdevanjem u Melencima, što će biti vidljivo već nekoliko sati nakon puštanja novoizbušenog bunara u rad- istakao je mr. Siniša Gajin rukovodilac službe informisanja.