Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, zajedno sa svojim saradnicima, obišao je danas naseljeno mesto Aradac gde su u toku radovi na asfaltiranju ulice Đure Jakšića.

Meštatin Aradca, Darko Đokić ukazao je da je asfalt u tom delu sela od velikog značaja za stanovnike, posebno za veliki broj dece koja tuda idu u školu.
– Na ovaj način, s jedne strane, praktično spajamo jedan deo sela sa drugim, s druge, ovde je veliki broj zaposlenih, budući da u ulici posluje nekoliko firmi, a oko dvadeset petoro dece ovuda ide u školu – kazao je Đokić.
– Pored toga, u ovom delu sela živi i veći deo romske populacije, pa se i o tome vodi računa, o njihovoj deci, a asfaltiranje ulice je pravi pogodak – rekao je još Đokić ukazujući na dobru saradnju Mesne zajednice “Aradac” i Grada Zrenjanina.

Goran Avaricious, načelnik Odeljenja za privredu i lokalni ekonomski razvoj takođe je istakao značaj asfaltiranja pomenute ulice, a posebno zbog činjenice da tu posluje pet firmi.
– Sada će dobiti asfaltnu podlogu, dužina ulice je 250 metara, a vrednost radova oko dva i po miliona dinara – kazao je Kravarušić.

Izvođač radova je preduzeće “Put – invest” iz Novog Sada.