Zrenjanin- BMT LUKS firma osnovana je oktobra 2019. godine i bavi se izgradnjom stambenih i nestambenih zgrada, investicijama u građevinarstvu. Građevinska firma BMT LUKS poseduje svu potrebnu mehanizaciju za izvođenje svih vrsta radova, visokogradnje, niskogradnje, grubih radova kao i za izvođenje završnih zanatskih radova.

Radovi uveliko traju, a u toku je postavljanje PVC aluminijum stolarije  imitacije drveta, kao i grafitnog stiropora od 10cm za idealnu izolaciju. Na zgradi će uskoro početi i malterisanje, a investitori najavljuju uskoro još jedan projekat vredan pažnje za grad Zrenjanin…

 

 

Detalj sa prezentacije

Nedavno su predstavili jedan od svojih projekata, gradnju buduće velelepne zgradu u Gundulićevoj ulici br.6. Ova veoma moderna zgrada poseduje 14. stanova, 13 garaža, 4 lokala u prizemlju, kao i lift koji ima početnu stanicu u suterenu sa garažama za lakši pristup stanara. Zgrada poseduje predviđen lift i rampu za invalide, što je od velikog značaja za nesmetano kretanje invalidnih lica.

 

Korišćeni su najmoderniji materijali u izgradnji, termo blok-klima blok, šestokomorni PVC profili sa dvoslojnim staklom punjeno argonom. Ulazna kapija kao i vrata zgrade opremljena su interfonom, dok su ulazna vrata u stanovima  osigurana sistemom „ONE TOUCH LOCK“.  Keramičke pločice  su italijanske i španske proizvodnje prve klase, a grejanje je podno na zemni gas.

POGLEDAJTE  VIDEO PREZENTACIJU ZGRADE:

Ova zgrada na uglu Gundulićeve ulice i Rade končara očekuje svoje prve kupce, a investitor je za ovaj višeporodični poslovno-stambeni objekat ishodovao lokacijske uslove i građevinsku dozvolu i ima plaćene komunalije u celosti, tako da se kupcima garantuje uknjižba vlasništva u katastru nepokretnosti.

Pogledajte kako će izgledati jedan od stanova u našoj zgradi u Gundulićevoj ulici:

Ako Vas interesuje jedinstvena kombinacija kvaliteta i dobre cene obratite nam se s poverenjem- poručuju iz BMT LUKS-a.

Za bliže informacije možete kontaktirati investitore: Toškov Igora na br. tel. 063/7769537 i Bokić Branislava  065/5000041

POGLEDAJTE VIDEO I SLIKE LOKALA U OKVIRU ZGRADE: