Otvoren renovirani objekat Gomex-a u Bačkoj Topoli.


Svoje potrošače u Bačkoj Topoli kompanija Gomex je u petak, 24. jula, obradovala modernijim ambijentom i prijatnijom kupovinom.

U prodavnici na adresi Glavna 55A, potrošači će od sada biti u prilici da uživaju u proširenoj ponudi i novom vizuelnom identitetu.

„Objekat je opremljen najnovijim rashladnim vitrinama i zamrzivačima, kao i novim magacinom, a pored najsavremenije opreme, i naša pekara je dobila novi izgled. Tu će vas svakog dana dočekati sveže pečeni pekarski proizvodi. Za ljubaznu i brzu uslugu brine se 15 zaposlenih, a u ovom objektu se, uz standardnu ponudu, uvek nalazi i odličan izbor mesa u MAP pakovanju iz našeg Rashladno-distributivnog centra“, navodi se u saopštenju kompanije Gomex.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih.

Na sam dan otvaranja, za potrošače su obezbeđene atraktivne cene proizvoda, kao i niz specijalinih akcija.

Renoviranje objekta je završeno u predviđenom vremenskom roku, a kompanija “Gomex” će (pored otvaranja novih objekata) nastaviti da daje novi vizuelni identitet i praktičnost svojim postojećim radnjama.