Turistička agencija RELAX i njena ekskluzivna franšiza u Zrenjaninu spremili su izuzetne pogodnosti za sve ljubitelje Jadrana i ostrva Hvar. Prvi polazak ove sezone zakazan je za 18. jul 2020. godine. Polasci iz Zrenjanina + dete do 14 godina gratis!

 

POGLEDAJTE IZUZETNU PONUDU RELAX-a OVDE  i OVDE

RELAX Zrenjanin nalazi se u Tržnom centru Pink  u Gimnazijskoj ulici 25/4,  broj telefona: 023/510 845.

 

Topla mediteranska klima, najbistrije more na svetu, šljunkovite i peščane plaže, uz koje se prostire prirodna hladovina koju pružaju borovi sa mnoštvo sportskog sadržaja za decu i mlade očekuje Vas na hrvatskom primorju. Ukoliko je to odmor iz snova za vas i vašu porodicu na pravom ste mestu. Turistička agencija RELAX Zrenjanin nudi hotelski i apartmatnski smeštaj, kao i kamp kućice po izuzetnim cenama i pogodnostima. Dokaz tome je vrlo uspešna sezona koju su imali prošle godine, kao i veliki broj zadovoljnih turista.

 

Pored ponude sa najboljim odnosom cena i kvaliteta, mnogih pogodnosti, turistička agencija Relax Zrenjanin nudi jedinstven odmor na Grčkom ili Jadranskom primorju, kao i jedinstvenu ponudu branja mandarina i maslina i još mnogo atraktivnih programa za sve turiste koji se odluče da letuju sa Relaxom.

KOMPLETNU PONUDU MOŽETE POGLEDATI OVDE

Turistička agencija Relax Zrenjanin pored posebnih pogodnosti za decu, nudi  i plaćanje na rate čekovima građana ili putem administrativne zabrane. Maksimalan broj rata je 12 mesečnih rata.

RELAX Zrenjanin Tržni centar Pink  Gimnazijska ulica 25/4   023/510 845

Protekle sezone jedna od najposećenijih destinacija bio je HVAR, ističu iz agencije RELAX u našem gradu.

 

Hvar kao jedno od najlepših ostrva na Jadranu i ove godine je najpovoljnije u ponudi turističke agencije Relax International, a ono što je posebno zanimljivo je to što su polasci organizovani i iz Zrenjanina zahvaljući franšizi ove agencije koja se nalazi u Tržnom centru Pink  Gimnazijska ulica 25/4.

Hvar je najsunčanije ostrvo hrvatskog primorja što ga, uz blagu mediteransku klimu i lepotu prirode, svrstava u red najboljih za odmor. 2.726 je godišnji prosek sunčanih sati na Hvaru.

Hvar je na glasu kao ostrvo dobre zabave jer se u letnjoj sezoni organizuju fantastične žurke na kopnu, ali i na jahtama usidrenim u blizini ostrva. Zbog toga važi za ostrvo sa najboljim noćnim provodom na Jadranu. Žurke traju doslovno cele noći, a gosti mogu da posete i veliki broj kulturnih dešavanja.