Dvostruki strelac Milošević u duelu sa Šarencom (Omladinac FAM)

Sport- U zadnjoj proveri pred početak prvenstva u Vojvođanskoj ligi grupa „Istok“ Naftagas iz Elemira pobedio je na domaćem terenu Omladinac FAM iz Botoša rezultatom 3:0. Strelci za domaće biki su Milošević u 3 i 40 i Panić u 21. minutu.

Elemirci su rano poveli, iskusni Popov je začeo akciju u trećem minutu, a Panić asistirao Miloševiću za vodjstvo. U 21. minutu „naftaši“ su udvostručili prednost, posle kornera odbijenu loptu dobro je prihvatio Panić i smestio je iza ledja golmana Miškova. Rezultat poluvremena delo je raspoloženog golgetera Miloševića, u 40. minutu, sa ivice kaznenog prostora poslao je loptu u donji ugao za 3:0.

U drugom delu u igru je ušao i Nigerijac Nemeke Adjuru, najavljen kao veliko pojačanje Botošana, a Radojičić je u 72. minutu mogao da ublaži poraz, ali je uzdrmao prečku, da bi četiri minuta kasnije na Šemićev centaršut Novković glavom šutirao u golmana.

NAFTAGAS: Baćan, A. Petrov, Štrbac, Baranji, Samardžić, Popov, Stepanov, Jankov, Kondić, Panić. Milošević. Igrali su još: R. Dabić, D. Dabić, Krasić, V. Petrov, Mijatov, Milanović, Lilić, Milošev.

OMLADINAC FAM: Miškov, Bojanić, Radulović, Tanjga, Šemić, Brkić, Jovanov, Stanić, Šarenac, Radojičić, Novković. Igrali su još: Romanov, Stojković, Nataroš, Adjuru, Spalević.

Tekst: B. Cvijetić