Kompanija Gomex otvorila još jedan maloprodajni objekat

Drugi objekat “GOMEX-a” u Rumi otvoren je 7. avgusta, na adresi JNA 105.
Novootvoreni market ima dve kase i nudi širok asortiman proizvoda koji će kupcima biti na raspolaganju svakog radnog dana i subotom od 6:45 do 20:30, kao i nedeljom od 7 do 13 časova.

Pored svežeg voća i povrća, u ponudi je i poseban kutak za zdravu hranu, sveže mlevena kafa na mlinu, ali i brojne akcije i pogodnosti namenjene potrošačima.

U ovom marketu zaposleno je 10 novih radnika. Modernim izgledom, pažljivo odabranim asortimanom i kvalitetnom uslugom, “Ruma JNA” u potpunosti ispunjava očekivanja potrošača kada su u pitanju svakodnevne, ali i velike kupovine.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih.


Na dan otvaranja, veliki broj potrošača je strpljivo čekao da objekat počne sa radom. Građane Rume su dočekale velike akcije i popusti, kao i brojna iznenađenja i pokloni. Svi potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu Kasicu Brojalicu kojom sakupljaju “keširiće” i ostvaruju dodatne popuste.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap