Sport- Fudbaleri Radničkog, na svom terenu u okviru 2. kola Srpske lige grupa „Vojvodina“, doživeli su poraz od ekipe Mladosti iz Novog Sada rezultatom 1:4.

U 4. minutu igrač gostiju Renić dobija loptu na 20 metara ispred gola i preciznim šutem u leve rašlje golmana Radovića dovodi svoju ekipu u vođstvo.

Nedugo zatim zapretio je Radnički preko Gajilovića, ali je golman gostiju Dražić odlično intervenisao. Mladi Bajat u 30. minutu preciznim pasom pronalazi Jovanova, koji u šesnaestercu prima loptu, obilazi golmana i glavom postiže gol za izjednačenje.

Nakon odbijene lopte Asani natrčava i sa 10 metara  u 34. minutu postiže gol za ponovno vođstvo gostiju. Nakon dve minute Stepančev izvodi korner i na drugoj stativi Slijepčević rutinski postiže gol glavom za 1:3 na poluvremenu.

Prvih pola sata u drugom poluvremenu proteklo je  u naizmeničnim napadima, ali bezuspešno na obe strane. U 75. minutu Jovanov dobija drugi žuti i Radnički nastavlja sa igračem manje. Bačvanski u 86. minutu dodaje loptu Krstinu koji sa 20 metara pogađa prečku golmana gostiju. Konačan rezultat 1:4 postavlja Jablan u samom finišu utakmice.

U sledećem kolu fudbaleri Radničkog igraju protiv ekipe Feniksa u gostima.

Rezultate i tabelu Srpske lige grupa „Vojvodina“ možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK- SRBIJASPORT REZULTATI

Radnički Zrenjanin: Radović, Bjelica, Bajat, Jovanov, Krstinić, Radosavljević, Kovačević, Bačvanski, Dučić, Gajilović i Matić. Zamenici igrača: Bačko, Kosović, Lisičić-Vuković, Pavlov, Zemunski, Kozlovački i Krstin.

Mladost: Tomčić, Slijepčević Babić, Švonja, Asani, Gojković, Renić, Popović, Stepančev i Stanić. Zamenici igrača: Slijepčević, Vukaljević, Ilić, Jablan, kaurin i Smiljanić.