Sport- Pred domaćom publikom, u „Kristalnoj“ dvorani, futsaleri SAS-a ostvarili su treću uzastopnu pobedu u prvenstvu, ovoga puta protiv ekipe Partenon iz Smederevske Palanke rezultatom 5:1.

Poveli su domaći golom Aranitovića iz slobodnog udarca u 4. minutu. Gosti su prvi put zapretili u 11. minutu, kada je Maksimović, nakon snažnog udarca, pogodio stativu.

Ređale su se prilike na obe strane do kraja prvog poluvremena, ali bez realizacije najviše zahvaljujući golmanima Rodiću i Lazoviću.

Na početku drugog poluvremena Novković asistira za Aranitovića koji levo iskosa pogađa za 2:0. Nakon odličnog solo prodora Delić pronalazi Matića koji rutinski pogađa za 3:0 u 26. minutu.

Gosti preko Jovanovića smanjuju na 3:1. Lojpur nedugo zatim iz slobodnog udarca pogađa i dovodi SAS u vođstvo od 4:1. U 37. minutu Delić povlači loptu iz odbrane i nakon brzog prodora postiže gol za ispostaviće se konačnih 5:1.

U sledećem kolu futsaleri SAS-a, 23. septembra gostuju u Požarevcu.

KMF SAS: Rodić, Radenković, Arantinović, Novković, Škorić. Zamene: Popović, Lojpur, Petrović, Prec, Bačvanski, Šarenac, Matić i Delić.

KMF PARTENON: Lazović, Đorđević, Radić, Milovanović i Maksimović. Zamenici: Nađ, Jovanović, Spasojević i Petrović.