STEIGENBERGER AQUA MAGIC RESORT 5* PORODIČNI ODMOR ZA PAMĆENJE U HURGADI

Za ovaj put pripremili smo Vam odličan restort od 5* u Hurgadi, savršenog odnosa cene i kvaliteta kao provereno mesto prilagođeno porodicama sa decom.  Ovaj restort nalazi se u Memši, u delu gde je saobraćaj najumereniji i izlazi na samo šetalište.

 

Ima sopstvenu prelepu peščanu plažu sa zlatnim peskom koja ima deo za odrasle i deo prilagođen deci koji se sastoji od samog plićaka, voda je kristalno čista i u toku našeg boravka  vetra na plaži nije bilo.

Ležaljke i suncobrani su besplatni kao peškiri za plažu i na raspolaganju su svim gostima hotela, a takođe ukoliko ne želite da prekidate sunčaje i kupanje,  zbog ručka, imate snek bar na samoj plaži gde se obično služe: burgeri, pice, pomfrit i slični vidovi užine kao sladoled, sokovi, kafe i sve to u neograničenim količinama. Do plaže od recepcije hotela ima nekih 550m a do tamo vas voze šatl golf kolima, koji saobraća na svakih par minuta na relaciji golf teren (do kojeg dolazite kada pređete ulicu) plaža.

Hotel ima 725 smeštajih jedinica podeljenih, a Standardne sobe (sa pogledom na pustinju ili bazen veličine 24m kvadratnih), Superior sobe koje su veličine 34m kvadratnih sa balkonom ili terasom sa pogledom ili na prelepi vrt ili na bazen, deluxe sobe koje su nove, površine od 45 metara kvadratnih sa balkonom ili terasom i pogledom na šetalište, aqua park ili bazen, family suite površine 55m kvadratnih sa odvojenom sobicom za decu, sa terasom ili balkonom i pogledom na šetalište, bazen i aqua park ili more i junior family suite od 64 metara kvadratnih sa posebnom dnevnom sobom, i pogledom na bazen, more ili šetalište. U sobama se doplaćuje telefon room service dok je internet bio besplatan u terminu našeg boravka kao i manji sef za lične stvari i dokumenta.

 

 

Takođe osećaj sigurnosti u ovom hotelu koji spolja gledano nalikuje na tvrđavu je veoma izražen, ne postoji mogućnost ulaska bilo koga osim gostiju hotela, pa i oni prolaze kroz detektor metala pri svakom ulasku gde više nego ljubazni čuvari drže sve pod kontrolom.

Smeštajne kapacitete Turističke agencije Barcino Tours pogledajte OVDE

Usluga je kao i u većini hotela u Hurgadi all inclusive, u šta spada redovan i kasni doručak, ručak i večera u pitanju je samoposluživanje na bazi švedskog stola u restoranu Magic Flavors, gde je zanimljivo to što se svakog dana menjao koncept ručka, te su se svakog dana smenjivali specijaliteti iz različitih krajeva sveta, imali smo Azijsku, Englesku, Nemačku, Egipatsku, Italijansku, Francusku i Američku kuhinju. Takođe tu se nalazi i Magic Kids restoran specijalo dizajniran za decu.

U kompleksu postoji i više a la carte restorana u kojima jednom na svakih 7 dana boravka imate besplatnu večeru ako predhodno rezervišete (naša preporuka je da iskoristite ovu benificiju koju hotel nudi, jer su restorani najvišeg kvaliteta i standarda a hrana je preukusna). Samo neki od a la carte restorana su Palappa koji je Italijanski restoran i u kom takođe imate opciju da svakodnevno ručate i imate izbor od nekoliko jela italijanske kuhinje iz menia. Ukoliko ste ljubitelj pretežno Francuske kuhinje, obavezno rezervišite svoje mesto za romantičnu ili porodičnu večeru u restoranu Magic Sky koji se nlazi na najvišoj tački hotela i odakle se prostire neverovatan pogled. U sledećem restoranu Magic Souk koji se nalazi u blizini sporednog ulaza, možete večerati ili popiti piće, a tu se takođe nalazi bina koja svake večeri nosi drugačiji zabavno animacioni program ili muzučki nastup.

HOTEL  STEIGENBERGER AQUA MAGIC RESORT 5* POSEDUJE AQUA PARK

 

Ono po čemu je ovaj hotel najpoznatiji je i njegov aqua park, postoji aqua park sa odličnim toboganima za odrasle i odvojen koji je prilagođen deci na dečjem bazenu, u obliku piratskog broda sa toboganima. Takođe imate 9 bazena na raspolaganju: za vaterpolo, bazen kod tobogana, dečji bazen, lenju reku gde se možete opustiti na dušek-gumama koje dobijate na korišćenje i koja teče oko celog kopleksa, bazen na krovu hotela samo za odrasle itd.

 

Pored bazena nalazi se Magic Splash bar gde od 9 ujutro do zalaska sunca imate besplatne sokove, kafu, čaj ili pivo a od podneva do zalaska sunca besplatan sladoled. Od ostalih vidova rekreacije tu su: stoni tenis, stoni fudbal, pikado, teretana-fitnes centar, bilijar, dnevne animacije kod bazena ili na plaži prilagođene i deci i odraslima kao što su vodena gimnastika, aerobik i škola trbušnog plesa. Aktivnosti koje ne ulaze u cenu su: ronilački klub, sportovi na vodi.

 

Takođe uz doplatu imate na raspolaganju saunu, parno kupatilo, masaže i ostale kozmetičko-zdravstvene tretmane.

Većina gostiju hotela su Nemci, jer je i sam hotel iz poznatog Nemačkog lanca.

Noćne šetnje na promenadi su veoma opuštajuće, na par stotina metara nalazi se i tržni centar Kleopatra (ukoliko planirate kupovinu suvenira, uljanih parfema, začina i čajeva preporučujemo vam ovaj tržni centar jer su cene realne i fiksne ukoliko niste ljubitelj cenkanja), kao i taksi stajalište poznatog plavo narandžastog taksija (cenu vožnje dogovorite pre početka iste).

Bitna stvar koju treba napomenuti pred kraj je i blizina samog aerodroma, koji se nalazi na samo 4 kilometara od hotela te i transfer neće dugo trajati, što je opet pogodno za roditelje sa malom decom.

Za više informacija, pozovite poslovnicu u Zrenjaninu na broj 023/315 5 315, ili dođite lično na adresu Svetozara Markovića broj 2 (pešačka zona).