Sport- Na terenima Vojvođanske lige grupa „Istok“ viđeno je čak 30 golova na 9 prvenstvenih mečeva, Begej je kod kuće savladao favorizovani Elemir rezultatom 3:2, dok je Crvena Zvezda u gostima iznenadila Omladinac FAM  i slavila 2:1. Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva uzelo je  u gostima  sva tri boda ostvarivši minimalnu pobedu od 1:0 protiv ekipe Mladosti iz Omoljice, Krajina je kod kuće izgubila od Srpske Crnje 1:2.

Ostale rezultate i tabelu Vojvođanske lige  pogledajte OVDE

Kapiten Ivan Tanjga sa peharom

Pred početak utakmice Omladinac FAM- Crvena Zvezda sekretar Nenad Bikić i predsednik FSP “ Zrenjanin“ Predrag Tatić  uručili su igračima Omladinca pehar za naslov prvaka Područne lige za sezonu 2019/2020, kao i pehar za najboljeg strelca, koji je pripao Slađanu Novkoviću. Ovom prilikom Branislav Lazić predsednik FK „Omladinac FAM“ uručio je Nenadu Bikiću i Predragu Tatiću dresove Crvene Zvezde sa njihovim prezimenima.

 

Bilo je uzbudljivo na meču Omladinca i Crvene Zvezde, gde su gosti nakon preokreta došli do pobede. Poveo je Omladinac nakon što je Brkić u 32. minutu iz auta ubacio loptu u peterac, a Stošić iskoristio gužvu i pogodio za 1:0. Na samom isteku prvog poluvremena Radenković probija po desnoj strani, dodaje mladom Keseru koji postiže gol za izjednačenje.

Konačan rezultat iz slobodnog udarca postavlja Tomin u 68. minutu prelepim pogotkom sa 20 metara u same rašlje golmana Miškova.