Zrenjanin- Zbog velikog interesovanja za koncert Zrenjaninske filharmonije koji je zbog  ograničenog broja prisutne publike  na koncertima i primene odgovarajućih mera (zbog prisusutva virusa Covid-19) mogao da primi manji broj posetilaca,  za sve ljubitelje klasične muzike Zrenjaninski kamerni orkestar će prirediti još jedan koncert klasične muzike.

Koncert će se održati u sredu, 16. septembra u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina sa početkom u 20 časova.  Na program su  dela Mocarta (W. A. Mozart), baroknog kompozitora Tomaza Albinonija (Tomaso Albinoni) i britanskog kompozitora klasične muzike XX veka Bendžamina Britna (Benjamin Britten). Dirigent je Maestresa Milena Injac iz Niša. Ulaz je slobodan.

 

Projekat je realizovan uz podršku Kulturnog centra Vojvodine “Miloš Crnjanski”, Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i  javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama i Kulturnog centra Zrenjanina.

 

 

Program se organizuju poštujući sve propisane i predviđene mere zaštite zbog prisustva virusa Covid-19. Dozvoljen broj prisutne publike – 300.

 

Obavezno je nošenje maski u svim zatvorenim i otvorenim prostorima prilikom organizacije programa kao i obavezno držanje fizičke distance. Unapred Vam se zahvaljujemo na poštovanju navedenih mera.