Zrenjanin- Pogledajte izmenjen repertoar Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ za oktobar mesec:

LUTKARSKA SCENA
Velika scena
nedelja, 25.10. u 18 č: PATKICA ŽUTKICA, N. Germeteva, T. Gurevič/režija: V. Soldatović

DRAMSKA SCENA
Velika scena
petak, 23.10. u 20 č: OSAM ŽENA, R. Tomas/režija T. Manić
petak, 30.10. u 20 č: OSAM ŽENA, R. Tomas/režija T. Manić
subota, 31.10. u 20 č: OSAM ŽENA, R. Tomas/režija T. Manić

Na gostovanju
subota, 31.10. DIVLJOŽDER ILI ZAŠTO NE ŽELIM DA ODRASTEM, autor J. Caran (28. Međunarodni festival klasike „Vršačka pozorišna jesen“)

Karte po ceni od 300 din (Velika scena) i 250 dinara (Scena „Todor Manojlović“) za dramske predstave i 150 din za lutkarske predstave mogu se kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” radnim danima i subotom od 10č do 12č i od 18č do 20č, ili poručiti putem telefona 560-136 (biletarnica). Đaci, studenti i penzioneri imaju redovan popust za naše predstave – cena karte sa popustom je 200 din. Za organizovano gledanje predstava cena karte je 200 din.

VAŽNA NAPOMENA:

Za svako igranje predstava Dramske scene i Lutkarske scene broj sedišta u gledalištu Pozorišta je ograničen i procenjivaće se prema okolnostima koje nalaže aktuelni trenutak pandemije kovida-19 (nošenje maske, dezinfekcija ruku i držanje distance je obavezno). Iz tih razloga sve zainteresovane gledaoce molimo da karte REZERVIŠU (isključivo putem telefona biletarnice, tel: 560-136 ili lično na biletarnici) i PREUZMU u toku nedelje na biletarnici Pozorišta, a ne na dan igranja predstave jer se tada karte NEĆE PRODAVATI zbog epidemioloških mera koje ograničavaju boravak ljudi u zatvorenim prostorijama, a koje su donete kako bi onemogućile nebezbedna okupljanja i smanjile verovatnoću zaražavanja kovidom-19.

Pozorište zadržava pravo izmene repertoara.