Kompanija Gomex otvorila još jedan objekat u Novom Sadu

Trgovinska kompanija Gomex je u petak, 30. oktobra, svojim kupcima otvorila vrata još jednog marketa u Novom Sadu. Novootvoreni objekat se nalazi na adresi Vršačka 13 i u pitanju je prostor projektovan i izgrađen u skladu sa potrebama potrošača, čiji prodajni deo se prostire na oko 190 kvadratnih metara.

 

Objekat je sagrađen po najsavremenijim standardima i nudi bogat asortiman svakodnevno potrebnih proizvoda za prehranu, negu, higijenu i domaćinstvo, a u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere predostrožnosti, radi zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih. Novootvoreni market ima dve kase, deset novih radnika i nudi širok asortiman proizvoda koji će kupcima biti na raspolaganju od ponedeljka do nedelje, od 7:00 do 20:45h.

Otvaranje je obeležio dolazak velikog broja kupaca, kao i posebne akcije koje je Gomex za njih pripremio. Pored toga, svi potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” koja će im pomoći da ostvaruju dodatne popuste i sakupljaju keširiće.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap