Otvaranjem nove prodavnice u Čenti (u petak, 23. oktobra), kompanija Gomex je nastavila sa proširenjem svoje maloprodajne mreže.

U ovom marketu zaposleno je osam novih radnika. Objekat je sagrađen po najsavremenijim standardima, kako bi kupcima pružio potpunu ugodonost prilikom kupovine. Modernim izgledom, pažljivo odabranim asortimanom i kvalitetnom uslugom, “Gomex Čenta” u potpunosti ispunjava očekivanja potrošača kada su u pitanju svakodnevne, ali i velike kupovine. Na dan otvaranja, veliki broj potrošača je strpljivo čekao da objekat počne sa radom. Kupce su dočekale brojne akcije i popusti, kao i mnoga iznenađenja i pokloni. Svi potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” kojom sakupljaju keširiće i ostvaruju dodatne popuste.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih.

Novootvoreni market ima dve kase i nudi širok asortiman proizvoda koji će kupcima biti na raspolaganju svakog radnog dana i subotom od 7:00 do 20:45, kao i nedeljom od 7 do 13 časova.