Radovi na sanaciji havarije u toku

 

Radovi na sanaciji havarije na vodovodnoj mreži na Bagljašu su u toku. U pitanju je kvar na jednom od glavnih vodova vodovodne mreže, zbog čega je veći deo ovog gradskog naselja bez vode. Završetak radova u narednih sat vremena.


Neprekidno se izvode radovi na sanaciji kvara na Bagljašu (foto: VIK ZR)

U popodnevnim časovima došlo je do velike havarije na jednom od glavnih vodova vodovodne mreže na Bagljašu.

Ekipe JKP “ Vodovod i kanalizacija“ su odmah po prijavi kvara izašle na teren i otpočele radove na njegovoj sanaciji. Zbog potreba izvođenja radova prekinuto je vodosnabdevanje, pa je veći deo Bagljaša i dalje bez vode.

Radovi na sanaciji havarije su u toku, angažovan je značajni broj radnika i mehanizacija preduzeća, a na mestu kvara prisutan je i direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Radnici angažovani na sanaciji ovog velikog kvara od samog početka ulažu maksimalne napore da se radovi što pre okončaju i obezbedi uredno vodosnabdevanje ovog gradskog naselja. Sanaciju dodatno otežavaju instalacije podzemne infrastrukture koja se nalazi neposredno uz samo mesto kvara.


Radove otežavaju kablovi podzemne infrastrukture na samom mestu kvara (foto: VIK ZR)

Trenutne procene su da će radovi, ukoliko se ne dese nepredviđene situacije, biti okončani u narednih sat vremena.

Nakon završetka radova i ponovnog puštanja vode u mrežu, vrlo brzo će uslediti normalizacija vodosnabdevanja na teritoriji celog naselja Bagljaš.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se još jedanput zahvaljuje svim stanovnicima naselja Bagljaš, koji su trenutno bez vode, na strpljenju i razumevanju.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap