image description

Iz godine u godinu, kompanija Gomex neprestano vrši ispitivanja tržišta i svoj pristup prilagođava željama kupaca, kako bi ih iznova obradovala novim pogodnostima.  

Osluškujući potrebe i sugestije, Gomex je kreirao nove beneficije za svoje potrošače i vlasnike svoje kartice lojalnosti (Kasice Brojalice). Mehanizam je veoma jednostavan, s tim što je neophodno da na svoj pametni telefon preuzmete novu Gomex aplikaciju, koja između ostalog zamenjuje i Kasicu Brojalicu! 

Prava prednost ove promo aktivacije ogleda se u pametnim poklon-kuponima (koje potrošači dobijaju putem aplikacije) i koji su potpuno personalizovani, tj. prilagođeni svakom ponaosob, na temelju proučavanja prethodnih kupovina. Na taj način, svaki kupac imaće priliku da ostvaruje popuste baš na one artikle koji su mu potrebni. Gomex aplikacija uz to omogućava i praćenje akcija i sakupljanje keširića.

„Kada je vaš račun veći od 1000 dinara, sistem vam automatski šalje kupon uz pomoć kog ćete prilikom naredne kupovine ostvariti popust od 5%, 10% ili 15% na ceo račun ili popust na određeni proizvod, od 20% do 99%. Dovoljno je da prilikom kucanja računa kasiru pokažete kupon koji ste dobili putem mobilne aplikacije. Krajnji cilj je da svoje potrošače obradujemo nečim što im je zaista potrebno. Probajte naše pametne kupone. Skinite aplikaciju, zabavite se i uštedite!” – poručuju iz kompanije.

image description

Aplikaciju možete preuzeti sa sledećih linkova:

https://bit.ly/Gomex_AplikacijaGooglePlay

https://bit.ly/Gomex_AplikacijaiOS

https://bit.ly/Gomex_AplikacijaHuawei