Predsedništvo Podružnice lekara Zrenjanin čestita lekarsku Slavu

 

Zrenjanin- Predsedništvo Podružnice lekara Zrenjanin čestita lekarsku Slavu – 14. novembar, praznik Setog Kozme i Damjana,  svim lekarima i ljudima koji ove svetitelje poštuju i slave. Ovi svetitelji su svojim životom posvedočili šta znači biti pre svega čovek i hrišćanin, a potom i kako se znanje i dar isceljenja primenjuje.

 

Zdravlje je kroz vekove shvatano kao najveća vrednost svakog čoveka, a danas, u okolnostima u kojima smo se našli razumemo to više i bolje nego ikada.

Podružnice lekara Zrenjanin  broji skoro 500 članova, najviše lekara, ali i stomatologa i biohemičara sa teritorije Srednjebanatskog okruga. Koristim ovu priliku da u ime svih članova Podružnice, Predsedništva Podružnice, najužeg rukovodstva,  kao i u svoje lično ime, uputim apel i podsetim na važnost odgovornog  ponašanja svakog pojedinca prema sebi, svojim bližnjima i celoj zajednici. Poštovanje preporučenih mera, nošenja maski, socijalne distance i izbegavanja nepotrebnih kontakata, praćenje i slušanje saveta struke u sadašnjem trenutku je od najvećeg značaja za očuvanje zdravlja svakog čoveka.

„Ponašajući se odgovorno prema sebi i drugima, Predsedništvo Podružnice je ove godine donelo odluku da nećemo organizovati svečanu večeru, kako je to do sada bio običaj, kao i da se kumstvo koje je uzeto prošle godine, s obzirom da nema uslova da se svečano obeleži i preda, prenosi se za narednu godinu“, rekla je kuma Slave i predsednica Podružnice lekara Zrenjanin Dr Bojana Vještica.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap