Sport- Šesti Zrenjaninski polumaraton biće održan u nedelju, 2. oktobra, u 11 časova, kada startuje glavna trka.

Tim povodom danas je u Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana konferencija na kojoj su govorili Miroslav Molnar organizator Zrenjaninskog polumaratona, Kristina Bačić predsednica Saveza za školski sport grada Zrenjanina, Marinko Pajić ispred Saveza pedagoga grada Zrenjanina i Dragan Ranisavljević finansijski direktor kompanije Gomex.

Miroslav Molnar pozvao je trkače da se u nedelju, 2. oktobra, odazovu u što većem broju i da time pošalju lepu sliku iz našeg grada.

„Čekamo vas 2. oktobra u Zrenjaninu. Za 6. Polumaraton do sada je prijavljeno  preko 750 ušesnika. Vi izaberite neku od trka koje organizujemo: 7km, polumaraton ili štafeta 3×7 km i uživaje“, rekao je Miroslav Molnar.

Miroslav se zahvalio  službama Hitne pomoći, Policije i Crvenog krsta Zrenjanina koji će dati veliki doprinos Zrenjaninskom polumaraton, kao i generalnom sponzoru kompaniji Gomex, kao i drugim uspešnim zrenjaninskim kompanijama koje su pomogle organizaciju.

Na trgu ispred gradske kuće biće smešteni sledeći objekti: kapija
za START i CILj, šator za preuzimanje startnih paketa, šator za
informacije i obradu podataka i bina.
Na samoj stazi maratona biće postavljeni punktovi za vodu i okrepu,
predviđeno je šest punktova za okrepu trkača.

PRIJAVE ZA 6. ZRENJANINSKI POLUMARATON:

2. oktobar je dan kada će se na jednom mestu povezati sport, druženje, podrška, prijateljstvo i muzika, a svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti putem sajta trka.rs

 

„Pored polumaratonske trke (21km), na programu će biti i trka zadovoljstva (7km), kao i štafetna (3x7km) i dečija trka. Za sve učesnikedečje trke obezbeđenu su medalje. Zrenjaninski polumaraton je trka koja će takmičare provesti kroz sve lepote Zrenjanina. Staza je duga 21.1 km, kružna je i ravna, bez većih uspona. Trči se tri kruga kroz najlepše delove grada – od starta ispred Gradske kuće, preko najpoznatijih zrenjaninskih ulica i naselja. Zahvaljujući odličnoj organizaciji, u proteklih pet godina, popularnost i posećenost ovog sportskog takmičenja je u konstantnom porastu“, rekla je Kristina Bačić predsednica Saveza za školski sport grada Zrenjanina.

 

 

Gomex kao društveno odgovarna kompanija podržala je organizaciju 6. Zrenjaninskog polumaratona.

„Jedan od stavova kompanije Gomex je da bude aktivan član lokalnih zajednica u kojima posluje i ovu ideju uspešno realizuje. Zato vas pozivamo da nam se pridružite na 6-tom Gomex Zrenjaninskom polumaratonu da zajedno promovišemo zdrav način života“, rekao je  Dragan Ranisavljević finansijski direktor kompanije Gomex.

POGLEDAJTE KOJE ZRENJANINSKE ULICE ĆE BITI ZATVORENE ZA SAOBRAĆAJ 2. OKTOBRA:

Kralja Aleksandra, Svetosavska, Nemanjina, Slobodana Bursaća, Saveznička, Petefijeva, Obilićeva, Narodne omladine, Zmaj Jovina, Đure Jakšića, Marka Oreškovića, Pančevačka,4 Jul, Laze Kostića, Dositeja Obradovića, račvanje trougao, Koče Kolarova,V. Petra
Bojovića, Zmaj Jovina, Parodne Omladine, Subotićeva.

Za više informacija zapratite Facebook Zrenjaninskipolumaraton

Miroslav Molnar zahvalio se službama Hitne pomoći, Policije i Crvenog krsta Zrenjanina koji će dati veliki doprinos Zrenjaninskom polumaraton kao i generalnom sponzoru Lion pabu.