Sport- Fudbaleri Radničkog u okviru 17. kola Srpske lige „Vojvodina“ na domaćem terenu nisu uspeli da nadigraju goste iz Novih Kozaraca i doživeli su minimalan poraz od 0:1.

Od samog starta utakmice crveno-crni  su pritiskali gol gostiju. Prvu ozbiljnu šansu na meču imao je Krstinić u 20. minutu kada je desno iskosa uputio šut, ali je golman gostiju Atlagić uspešno intervenisao i loptu poslao u korner.

U 30. minutu načinili su igrači Radničkog faul na preko 20 metara od svog gola, slobodan udarac izvodi Popov i nakon što se lopta odbila od živog zida završava iza leđa golmana Radovića za vođstvo gostiju.

U 55. minutu Popov strelac gola za goste dobija drugi žuti karton i napušta utakmicu. Crveno-crni u nastavku drugog poluvremena i sa igračem više vrše konstantan pritisak na odbranu gostiju, ali bez uspeha. Nakon loše izvedenog faula od strane domaćih, fudbaleri Slobode pred sam kraj utrakmice dolaze do lopte i nakon brze kontre upućuju šut na gol Radovića, ali mladi Janjatović skida loptu sa same gol linije i gosti iz Novih Kozaraca nose tri vredna boda kući.

U sledećem kolu fudbaleri Radničkog, 22. novembra od 13 časova, igraju u gostima protiv ekipe Borca iz Sakula.

Rezultate i tabelu Srpske lige grupa “Vojvodina” možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK- SRBIJASPORT REZULTATI

FK Radnički Zrenjanin: Radović, Ćušić, Bjelica, Bajat, Janjatović, Krstinić, Čigoja, Kovačević, Dučić, Gajilović i Matić. Zamenici igrača: Bačko, Sarić, Lisičić, Pavlov, Mijatović i Krstin.

FK Sloboda: Atlagić, Ćulibrk, Galić, Cvijanović, Spahić, Popov, Savić, Ćosić, Simić, Popović i Vrbački. Zamenici igrača: Jovandić, Gavrilović, Reljić i Misić.