DSC_0085_800_532Zrenjanin- FK „Radnički Zrenjanin“ zvaničnom prozivkom počeo je pripreme za predstojeću sezonu u Srpskoj ligi Vojvodina. Trener Darko Nović moći će da računa na 26 igrača.

Predsednik kluba Predrag Tatić je sve igrače pozdravio i poželeo im dobrodošlicu. Tom prilikom rekao je:“ Zahvaljujem se  momcima koji su doveli klub do Srpske lige posle 20 godina. Ambicije su nam da i ove godine napadnemo viši rang. Vi ovde predstavljate vas, vaše porodice, klub i na kraju grad Zrenjanin i zato od vas zahtevam disciplinu na najvišem mogućem nivou. Poželeo bih vam uspešnu sezonu i posebno bih novajlijama poručio da ste došli u pravu sredinu i nadam se da će te se uspešno uklopiti. Moramo da budemo kao porodica i da se tako ponašamo,  da budemo ambiciozni tokom cele sezone kako bi ostvarili zacrtani cilj“.DSC_0088_800_532

Trener ekipe Darko Nović je sa svojim saradnicima predočio igračima plan letnjih priprema do početka prvenstva. Na prvom treningu prisustvovalo je 22 igrača.

Na prozivci su bili – Grujić, Samardžić, Džajski, Bakoš, Janjanin, Šarenac, Bogdanović, Runjevac, Krasić, Panić, Tatić, Čigoja, Krstinić, Savić, Zoretić, Jeftić, Marinković, Govedar, Radović, Magda, Živanov, Grbić, Bjelica, Kovačević, Barišić i Vidić.

DSC_0099_800_532  CSC_0101_800_532