Zrenjanin-Umetničko veče Ivana Bosiljčića biće održano u ponedeljak, 16. novembra, u Kulturnom centru Zrenjanina sa početkom u 20 časova. 

Pored bogate glumačke karijere, Bosiljčić je poznat i po nizu muzičko-poetskih nastupa koji publici donose uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj.

Ove pozorišne jeseni Ivan Bosiljčić predstavlja svoj novi program pod nazivom “Naše veče”.

 

Karte se prodaju  na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog  dana od  po ceni od  1000 dinara.

 

Informacije o prodaji karata: 023/566-712.

 

 

OPIS PROGRAMA:

Ivan Bosiljčić duže od decenije, pored bogate televizijske, filmske  i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike. Ove umetničke večeri donose uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, poseban i retko viđan na našim prostorima.  Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama,tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u bezmalo  svim gradovima Srbije i regiona. Muzičke večeri pozdravljala je publika na turnejama u Austriji,Švajcarskoj,Norveškoj,Švedskoj,Kanadi i na Islandu.

,,Skoro celu prošlu godinu živeo sam u Moskvi i Sankt Petersburgu zbog snimanja dva nova internacionalna filmska projekta. Iako sam do srži bio ispunjen umetnošću, u trenucima dok sam gledao ruske glumce kako govore stihove i pevaju, osetio sam da mi duboko fali moja publika. Sa nestrpljenjem ću na našem sledećem susretu govoriti poeziju koju više nego ikada osećam, i Jesenjina i Simonova, Okudžavu, Bodlera, Rakića, Dedića uz muziku koja parira snazi književnih velikana.“, kaže Ivan čije ćemo uloge u ruskim televizijskim serijalima uskoro videti i na našim tv ekranima.