Zrenjanin- Lutkarska scena Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ igra u nedelju, 24. januara, u 18 časova u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina lutkarsku predstavu Crvenkapa.

Prodaja karata na biletarnici pozorišta radnim danima od 10 do 12 časova i od 18 do 20 časova, kao i na dan igranja od 17 do 18 časova.  Cena karte 150 dinara.

I. Bojovića, u režiji B. Vujović
Život je šuma sa bezbroj puteva
puna iskušenja opasnosti, htenja
na putu kroz šumu
otvori oči i uši
ne dozvoli da osetiš
oštar bol u duši!
Igraju:
Tatjana BARAĆ – Crvenkapa, mama, baka, gavran, glumica iz kaputa
Miroslav MAĆOŠ – vuk, lovac, glumac iz kaputa
Nikola LALIĆ i Vladimir ŽIVIN – pomoćna animacija

VAŽNA NAPOMENA:

Za svako igranje predstava Dramske scene i Lutkarske scene broj sedišta u gledalištu Pozorišta ili u gledalištu drugih institucija gde igraju predstave je ograničen i procenjivaće se prema okolnostima koje nalaže aktuelni trenutak pandemije kovida-19 (nošenje maske, dezinfekcija ruku i držanje distance je obavezno). Iz tih razloga sve zainteresovane gledaoce molimo da karte REZERVIŠU ranije (isključivo putem telefona biletarnice, tel: 560-136 ili lično na biletarnici) i da ih PREUZMU u toku nedelje na biletarnici Pozorišta, izbegavajući na taj način gužvu na dan igranja predstave zbog epidemioloških mera koje ograničavaju boravak ljudi u zatvorenim prostorijama, a koje su donete kako bi onemogućile nebezbedna okupljanja i smanjile verovatnoću zaražavanja kovidom-19.