VOJSKA POSTAVILA ŠATOR ISPRED COVID AMBULANTE

Zrenjanin- Zbog aktuelne situacije sa korona virusom, Vojska Srbije – garnizon u Zrenjaninu je ispred Covid ambulante koja se nalazi u naselju Zeleno Polje postavila  šator čekaonicu.

Šator će poslužiti svim građanima, u slučaju vremenskih neprilika, dok čekaju na  pregled i testiranje ispred ambulante.

Podsetimo, najnoviji podaci koji su stigli iz Instituta za javno zdravlje Vojvodine govore da je Zrenjanin među pet najugroženijih gradova u Srbiji, a kada govorimo o aktivnim slučajevima zaraze koronavirusom, kao najvažnijem pokazatelju, trenutno je takvih osoba u gradu Zrenjaninu 439, što po glavnom epidemiološkom podatku koji se prati, prevalencipozitivno na koronavirus. To je značajno više od 50 procenata, a toj strukturi pozitivnih je 66 novih slučajeva, 9 su oni kod kojih je na kontrolnom testu ponovo potvrđeno prisustvo virusa. Dan uoči praznika, u utorak, od 120 testiranih, 69 je bilo pozitivnih.

Povezani članci

1 Comment

  1. Radmila Tapavicki

    Neko ceka nedelju dana na testiranje i niko od nadleznih da ga pozove kako su rekli !Kako da znamo dali je zarazen ili ne?

    Reply

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap