Dečje radionice i izložbe u Kulturnom centru Zrenjanina

 

Zrenjanin-Pogledajte program Kulturnog centra Zrenjanina za narednih nekologo dana:

DEČJI PROGRAM

 • Onlajn
 • OD 10h na FB stranici KCZR

U  subotu, 12. decembra  na FB stranici Kulturnog centra u 10h u okviru dečjeg programa KCZR održaće se radionica škole računara „Nimiko“ na kojoj će se govoriti na temu „Kako pametno koristiti Internet“,  radionički blok pod nazivom „Persu kutak za zdrav trenutak“ i „ Iron sportski izazov“.

 

U toku Književni konkurs

 • Otvoren do 31. 12. 2020.

 

KNJIŽEVNI KONKURS

“SLOBODNA TEMA 2020.”

 • Za neobjavljene pesme i priče

Kulturni centar Zrenjanina i IP Media023 u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Zrenjanina raspisao je književni konkurs pod nazivom „Slobodna tema 2020.“ Za neobjavljene pesme i priče. Konkurs je otvoren do 31. decembra. Radovi se šalju na email [email protected] a najuspešnije učesnike očekuju nagrade.

Sve potrebne informacije o konkursu pogledajte na www.kczr.org

 

GODIŠNJA IZLOŽBA FOTO KLUBA CD13

ZRENJANINSKA FOTOGRAFSKA SCENA 2020.

 • Izložbeni salon KCZR do 15. decembra
 • u Kulturnom centru Zrenjanina u toku je osma godišnja izložba  foto kluba CD13 „Zrenjaninska fotografska scena 2020.“
 • Izložba se organizuje sa namerom da prezentuje radove zrenjaninskih fotografa koji su nastali tokom prethodne dve godine a  prethodio joj je konkurs na koji je pristigla 261 fotografija od 37 autora. Tema konkursa je bila slobodna. U izložbenom salonu Kulturnog centra do 15. decembra publika može da pogleda 71 fotografiju selektovanu od strane tročlanog žirija.

 

 • Likovni konkurs 30X30
 • Saopštenje žirija
 • Otvaranje Likovnog salona 30X30

U Kulturnom centru Zrenjanina završeno je žiriranje radova Likovnog konkursa „30X30“. U nastavku na sajtu Kulturnog centra možete pronaći saopštenje žirija i imena učesnika konkursa, likovnih umetnika,  čiji će radovi biti izloženi na ovogodišnjem Likovnom salonu 30X30  koji otvaramo 17. decembra 2020. – https://kczr.org/17-12-otvaranje-likovnog-salona-30×30/

 

U četvrtak, 17. decembra u Kulturnom centru Zrenjanina otvara se XV Likovni salon 30X30. U okviru likovnog salona predstaviće se radovi najuspešnijih učesnika ovogodišnjeg Likovnog konkursa 30X30 koji  je u septembru, ove godine, raspisao Kulturni centar Zrenjanina u saradnji sa autorom projekta mr Milutinom Mićićem.  U okviru ceremonije svečanog otvaranja proglasiće se i najuspešniji učesnici konkursa – dobitnici nagrada. Otvaranje će se prenositi i uživo, na FB stranici Kulturnog centra a sam program organizuje se u skladu sa epidemiološkom situacijom. (https://www.facebook.com/kulturni.zrenjanina/?eid=ARAtt2ASCivlMqfEEBn5TF0LZQ-FkxCnBbTV0m3nuKLypuCst9R6x4G8BFnlltDmMLYlXGAVmciAGD_5)

 • Likovni salon biće otvoren do kraja decembra 2020. a nakon toga gostovaće u Novom Sadu, Pančevu, Beogradu i Sremskoj Mitrovici.

 

Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

 

Podsetnik

 • Programi se organizuju poštujući sve propisane i predviđene mere zaštite zbog prisustva virusa Covid-19.

 

 • Obavezno je nošenje maski u svim zatvorenim i otvorenim prostorima prilikom organizacije programa, ograničen broj prisutne publike, propisana dezinfekcija i  držanje fizičke distance. Unapred Vam se zahvaljujemo na poštovanju navedenih mera prilikom dolaska u Kulturni centar Zrenjanina.

 

 • Kulturni centar Zrenjanina otvoren je za posetioce, publiku i korisnike prostora svakog radnog dana do 17 časova

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap