ISKORISTITE NOVOGODIŠNJI POPUST U AUTO ŠKOLI MILE BiV

Zrenjanin- U susret novogodišnjim i božićnim praznicima auto škola „Mile B i V“ svim polaznicima priredila je specijalne praznične popuste!

AKCIJA – AKCIJA – AKCIJA

Svaki kandidat prilikom upisa ostvaruje dodatni popust od 11.000,00 RSD koji se ne propušta‼️

 

Odlično obučen i zadovoljan  polaznik je glavni adut auto škole Mile BiV, gde Vas očekuju vrlo iskusni  i profesionalni instruktori sa dugogodišnjom praksom. Pored savremenih klimatizovanih i tehnički ispravnih vozila, polaznicima je obezbeđena sva potrebna literatura, kao i testovi koji će olakšati pripremu za polaganje teorijskog dela vozačkog ispita.
Treba istaći da Auto škola Mile BiV raspolaže sa preko 20 instruktora ( 15 instruktora i 7 instruktorki).
Visok procenat prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima, kao i dugogodišnje iskustvo instruktora. Kroz auto školu Mile BiV prošao je veliki broj kandidata koji su postali uspešni i savesni vozači.
Auto škola Mile BiV osposobljava kandidate za vozače AM, A1, A2, A, B, i F  kategorije, a nudi i posebnu pogodnost tzv. kondicione vožnje za vozače bez iskustva koji poseduju vozačku dozvolu, a nisu dugo vozili.

PLAĆANJE:

Plaćanje možete izvršiti u toku same obuke na više mesečnih rata-gotovinom, administrativnom zabranom, kao i čekovima građana.

KONTAKT TELEFONI:

mob: 069 741 770
mob: 062 609 988

ADRESA :

Cara Dušana 3
23000 Zrenjanin

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap