Kompanija Gomex 2020. godinu ispraća na najbolji način, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je od petka, 25. decembra, trgovački lanac Gomex-a bogatiji je za dva nova marketa. Prve kupce primile su prodavnice u Budisavi i Smederevu. Otvaranjem pomenutih, Gomex-ova maloprodajna mreža dostigla je broj od 200 prodavnica.

„Objekat u Smederevu, koji će poslovati pod nazivom „Smederevo Slavija“, lociran je u ulici 16. oktobra 62. Prodavnica se prostire na 252m2 prodajnog prostora i raspolaže sa dve kase. U ovoj prodavnici zaposleno je deset novih kolega i koleginica, koji će se o potrebama potrošača brinuti od ponedeljka do subote, u terminu od 7:30 do 21:00h, kao i nedeljom od 8:00 do 14:00h. Svaki kupac će moći da uživa u širokoj i raznovrsnoj ponudi – preko 4000 artikala, po fenomenalnim cenama.“, ističese  u saopštenju Kompanije Gomex.

Mini market „Budisava“ prostire se na 159m2 prodajnog prostora i raspolaže sa jednom kasom. U ovoj prodavnici je zaposleno osam novih kolega i koleginica. Mini market „Budisava“ nalazi se u ulici Vojvođanska 98, a ponuda od gotovo 3000 različitih artikala potrošačima je dostupna od ponedeljka do subote, u vremenu od 6:30 do 20:15h i nedeljom od 7:00 do 13:00h.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovim, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih. Na dan otvaranja, potrošače su dočekale velike akcije, popusti, iznenađenja i pokloni.