Zrenjanin- Božićni i novogodišnji praznici su vreme kada dajemo i pomažemo, a tradicionalna akcija humanitarnog karaktera pod nazivom „Korpa solidarnosti“ organizovana je osamnaesti put u subotu, 26. decembra, u supermarketu Gomex Total.

Kao i do sada, ovu humanu akciju organizovala je kompanija Gomex u saradnji sa Rotaract klubom iz Zrenjanina. Glavni cilj još jednom je bilo zajedničko prikupljanje što većeg broja osnovnih životnih namirnica namenjenih socijalno ugroženim porodicama sa velikim brojem dece.

Napunivši veliku „korpu solidarnosti“ postavljenu na ulazu u Gomex Total, potrošači su i u ovoj godini, koja je bila teška za sve, pokazali svoju humanost i želju da pomognu, tako da su i sada prikupljene osnovne životne namirnice (šećer, so, brašno, ulje, testenine), proizvodi za higijenu (od sapuna do sredstava za domaćinstvo), kao i slatkiši kojima se obraduje svako dete…

Artikle su, kao i prethodnih godina, donirali i predstavnici Gomex-a i Rotaract kluba, koji već gotovo čitavu deceniju zajedničkim snagama organizuju ovu akciju.