POKRAJINSKA VLADA PREUSMERILA NOVAC ZA GERONTOLOŠKI CENTAR I BANJU RUSANDU

Foto: www.vojvodina.gov.rs

Na današnjoj sednici Pokrajinske vlade doneto je rešenje da se Gerontološkom centru Zrenjanin da saglasnost za radove na rekonstrukciji kuhinje u objektu Centra. Vrednost radova je 15 miliona dinara, a novac je obezbeđen iz pokrajinskog budžeta.

Opštini Novi Bečej usmeri 44,6 miliona dinara za opremanje kompleksa dvorca „Heterlendi” u Bočaru.

Doneti su zaključci da se u javnu svojinu pribavi ultrazvučni kolor dopler aparat za potrebe  Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Rusanda” u Melencima i Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Kovin”. Ukupna vrednost aparata je osam miliona dinara. Za potrebe Opšte bolnice Sremska Mitrovica pribavlja se RTG cev za rendgen aparat u vrednosti od 3,1 milion dinara.

Opštini Bela Crkva usmereno je 16,6 miliona dinara za završetak izgradnje školske fiskulturne sale i rekonstruikciju male sale u Beloj Crkvi.

Osnovnim školama „Čeh Karolj” u Adi i „Stančić Milan Uča” u mestu Kumane usmereno je ukupno 9,8 miliona dinara za rekonstrukciju centralnog grejanja i ugradnju gasa. Ukupno 10,3 miliona dinara obezbeđeno je za opremanje učionice u OŠ „Žarko Zrenjanin” u Gospođincima, rekonstrukciju krova u OŠ „Miloš Crnjanski” u Novom Sadu i za radove na dogradnji školske zgrade u OŠ „Nebojša Jerković” u Buđanovcima.

Takođe, Pokrajinska vlada je danas donela Odluku o obrazovanju Pokrajinskog štaba za vanredne situacije, na čijem čelu je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap