FOTO: Printscreen/YouTube

Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 2X2 karte za najnoviji domaći film  „Jedini izlaz“ sa Anđelkom Prpić i Ljubomirom Bandovićem u glavnim ulogama. Film će se prikazivati u  Kulturnom centru Zrenjanina 15. i 16. februara  u Velikoj sali od 17 i 19 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala ZRklik, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public)  i u komentaru napišite datum kada želite da gledate film. Ime dobitnika objavićemo sutra.

 

U Kulturnom centru Zrenjanina u ponedeljak, 15. i utorak, 16. februara, na program je najnoviji domaći film  „Jedini izlaz“ sa Anđelkom Prpić i Ljubomirom Bandovićem u glavnim ulogama.

Filmsku ekipu čini veliki broj ne samo domaćih već i glumaca iz regiona od Danice Maksimović, Nikole Ristanovskog,  Janka Popovića Volarića i dr. Film je režirao Darko Nikolić a scenarista ovog psihološkog trilera je Marko Popović. 

Film će se prikazivati u dva termina od 17 i 19 časova u Velikoj sali. Cena ulaznice je 250 dinara.

Sinopis:

Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koji dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina.

Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.