3 saobraćajne nezgode zbog neustupanja prvenstva prolaza i nepropisne radnje vozilom

 

Foto:arhiva

Zrenjanin- Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se tri saobraćajne nezgode, od toga, dve nezgode sa povređenim licima i jedna sa materijalnom štetom.

U ovim saobraćajnim nezgodama četiri lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 300.000,00 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: neustupanja prvenstva prolaza – dve i nepropisne radnje vozilom – jedna.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 21 učesnika u saobraćaju i izdato je 145 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 16 vozača, od toga, 2 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, 4 vozača – ostala isključenja i 10 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih su 3 vozača zadržana u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja je isključeno 10 vozila, od toga, 4 vozila zbog toga što nisu bila upisana u jedinstveni registar vozila, 2 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice i 4 vozila zbog tehničke neispravnosti.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap