Zrenjanin- Večeras su konstatovana dva kvara većeg obima na vodovodnoj mreži u ulici Pere Dobrinovića.

Radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ izvršili su neophodne radove kako bi se sprečilo veće izlivanje vode, a zbog složenosti radova na sanaciji kvara isti će započeti sutra (sreda) rano ujutru.

Dok traju radovi doći će do prekida vodosnabdevanja u pomenutoj i okolnim ulicama, procene su da će isti potrajati više od osam časova, pa pozivamo građane da obezbede dovoljne količine vode za osnovne potrebe.

 

Zbog sanacije dva kvara u Pere Dobrinovića u sredu će doći do višečasovnog prekida vodosnabdevanja u pomenutoj i okolnim ulicama (foto: arhiva VIK ZR

Zbog pomenute obimnosti kvara i složenosti radova, sanacija će započeti sutra (sreda) u ranim jutarnjim časovima.

 

Dok traju radovi doći će do prekida vodosnabdevanja u rejonu ulica Pere Dobrinovića – Uroša Predića – dela Laze Kostića i objekta „Lidl“.

 

Zbog svega navedenog nezahvalno je davati tačne procene vremena trajanja radova, ujedno i prekida vodosnabdevanja, a procene su da će potrajati više od osam časova.

 

Iz tog razloga pozivamo građane koji žive u objektima navedenog rejona da obezbede dovoljne količine vode za osnovne potrebe za vreme dok traju najavljeni radovi.

 

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se unapred zahvaljuje sugrađanima iz pomenutog rejona na strpljenju i razumevanju.