Od petka, 12-og marta, Gomex porodica je bogatija za dva nova člana.

 

Jagodina je danas dobila prvi Gomex market, koji je otvoren na adresi Trepčaninova 1.

U pitanju je moderno uređen prostor od 291m2, koji kupcima obezbeđuje širok asortiman svakodnevno potrebnih namirnica, a kvalitetnoj kupovini doprineće ljubazno i profesionalno osoblje, sačinjeno od deset novozaposlenih koleginica i kolega.

Mušterije mogu uvek da računaju na kvalitetno sveže meso robne marke “Graničar”, koja je zaštitni znak Gomex lanca, a zatim su tu i voće i povrće, poseban kutak za zdravu hranu… Stanovnici Jagodine imaće priliku da se upoznaju sa brojnim artiklima robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i mnoge druge. Ovaj objekat će raditi od ponedeljka do subote, od 7:30 do 22:00h, kao i nedeljom – od 8:00 do 22:00h.

Na samom otvaranju, brojni kupci su imali priliku da postanu korisnici Gomex-ovog programa lojalnosti i na taj način potpuno besplatno dobiju svoju loyalty karticu „Kasicu Brojalicu“ pomoću koje sakupljaju “keširiće” i ostvaruju dodatne popuste.

 

Treći Gomex market otvoren je u Rumi, na adresi Ive Lole Ribara 177. Novootvoreni objekat ima dve kase i nudi širok asortiman proizvoda koji će kupcima biti na raspolaganju svakog radnog dana i subotom od 6:45 do 20:30, kao i nedeljom od 7 do 13 časova. Nova prodavnica se prostire na više od 300m2       prodajnog prostora, sagrađena je po najsavremenijim standardima i nudi bogat asortiman svakodnevno potrebnih proizvoda za prehranu, negu, higijenu i domaćinstvo, a deset novih radnika je dobilo posao u ovom marketu.

Na dan otvaranja, potrošače su dočekale velike akcije, popusti i pokloni.

Uz poštovanje preporuka Vlade Republike Srbije u oba ova objekta, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih.