Zrenjanin- U narednom periodu u bioskopu Kulturnog centra  publiku očekuje prikazivanje četiri filmska ostvarenja. U četvrtak, 27. oktobra na repertoaru je domaća filmska komedija pod nazivom „Komedija na tri sprata“. U nedelju, 30. oktobra u okviru filmskog matinea prikazuje se dečji animirani film „Pocrvenela panda“, istog dana u večernjim satima u 20 časova prikazuje se i film iz čuvene horor franšize „Noć veštica-kraj“. Krajem naredne nedelje u četvrtak, 3. i petak, 4. novembra nakon beogradske premijere organizujemo projekciju domaćeg trilera „Trag divljači“.

 

DOMAĆI FILM „KOMEDIJA NA TRI SPRATA“

U bioskopu Kulturnog centra u četvrtak, 27. oktobra u 20 časova prikazuje se domaće ostvarenje „Komedija na tri sprata“ koja prati komične avanture stanara jedne naizgled obične stambene zgrade u Beogradu. Film je režirala Sandra Mitrović. Glumačku ekipu čine Slobodan Boda Ninković, Jelisaveta Seka Sablić, Dragan Gagi Jovanović, Vesna Trivalić, Nataša Tapušković, Pavle Mensur, Vanja Nenadić, Miodrag Radonjić i Ljubomir Bandović.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=q2lKWqMtWDY

Budite u toku – skinite aplikaciju ZRklik OVDE

FILMSKI MATINE

„Pocrvenela panda“

 

U okviru filmskog matinea u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u nedelju, 30. oktobra u 11 časova prikazuje se dečji animirani film: «Pocrvenela panda» . Film je sinhronizovan na srpski jezik.

 

Više o filmu na: https://mcf.rs/filmovi/pocrvenela-panda

 

FILM «NOĆ VEŠTICA – KRAJ»

 

Film «Noć veštica – kraj» prikazuje se u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u nedelju, 30. oktobra u 20 časova. Kako se navodi u sinopsisu, nakon 45 godina, najcenjenija i najpoštovanija horor franšiza u istoriji filma dostiže svoj epski, zastrašujući kraj, dok se Lori Stroud po poslednji put susreće sa samim otelotvorenjem zla, Majklom Majersom, u finalnoj borbi, kakva do sada još nije viđena na velikom platnu. Samo jedno od njih će preživeti.

Glumačka legenda Džejmi Li Kertis poslednji put vraća se ulozi koja je lansirala njenu karijeru, Lori Stroud, prvoj ‘poslednjoj devojci’ horora…

Glumci: Andi Matichak, James Jude Courtney Rohan Campbell, Jamie Lee Curtis, Kyle Richards, Will Patton Režija: David Gordon Green

Trejler: https://youtu.be/XR3Upua6Mz0

 

 

DOMAĆI FILM „TRAG DIVLjAČI“

 

Nakon beogradske premijere u Kulturnom centru u četvrtak, 3. i petak, 4. novembra prikazuje se najnovije domaće filmsko ostvarenje „Trag divljači“. Radnja je smeštena u 1979. godinu u vreme komunističke Jugoslavije u kojoj perspektivni novinar istražuje svirepo političko ubistvo u malom seoskom mestu u Istočnoj Srbiji i biva upleten u mračnu porodičnu dramu prepunu skrivenih tajni…

Film je režirao Nenad Pavlović. Glumačku ekipu čine: Radivoje Bukvić, Predrag Miki Manojlović, Nada Šargin, Miloš Timotijević, Dragan Bjelogrlić, Milena Pavlović, Jovo Maksić, Petar Zekavica, Mirko Vlahović, Filip Šovagović i Boris Milivojević.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=VQD4AcZXtS0

Projekcije počinju u 20 časova

 

 

Karte za filmove prodaju se na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.