Sport- Fudbaleri Radničkog, na domaćem terenu u okviru 29. kola Srpske lige grupa „Vojvodina“, odigrali su bez golova sa gostima iz Bačke Palanke.

Imali su na samom startu utakmice fudbaleri Radničkog  dosuđen penal, kada je u šesnaestercu Gluvić srušio mladog Pavkovića, penal je izveo Kovačević i na sreću gostiju pogodio stativu golmana Vlajića.

Imali su i gosti šansu u 51. minutu kada je korner izveo Tekić, a Krajnović bio najviši u skoku i loptu poslao pod prečku, ali je golman domaćih Radović  izbacio u korner. Crveno- crni su mogli do gola u  zaustavnom vremenu, kada je Gajilović šutirao, ali je golman Vlajić bio na visini zadatka.

Bez obzira na rezultat viđena je borbena i takmičasrska igra sa obe strane.

Rezultate i tabelu Srpske lige grupa „Vojvodina“ možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

FK Radnički: Bjelica, Radović, Jovanov, Krstinić, Runjevac, Čigoja, Kovačević, Bačvanski, Gajilović, Turkulj i Pavković. Zamenici igrača: Bačko, Ćušić, Marković, Sarić, Pavlov, Vukoje i Krstin.

FK Stari grad: Vlajić, Tekić, Gluvić, Stojanović, Tanasić, Vlajić Ž, Rodić, Gluvić, Radić, Gluvić, Juhik i Krstić. Zamenici igrača: Ilić, Zekić, Krajnović, Kovačević, Banja, Matijašević i Poznanović.