BMT LUX Invest predstavlja svoj  budući projekat stanova u izgradnji visokog kvaliteta koji će se graditi na atraktivnoj lokaciji kod „Glavne“ pijace u ulici Žarka Zrenjanina broj 14. Zgrade će se prostirati na potezu od ulice Žarka Zrenjanina pa sve do Maxi marketa koji se nalazi kod Glavne pijace.

Predviđena je gradnja u dve faze, gde će u prvoj zgradi biti izgrađeno 47 stanova sa 3 poslovna prostora spratnosti P+4+PS (povučeni sprat) i  sa 31. parking mestom.

U drugoj fazi biće izgrađena zgrada br. dva sa 40 stanova, spratnosti Po+VP+4+PS i imaće 17 garažnih mesta u okviru objekta + 17 parking mesta u okviru parcele.

POGLEDAJTE  VIDEO PREZENTACIJU ZGRADE OVDE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BMT LUX Invest (@bmtluxinvest)

Koristiće se  najmoderniji materijali u izgradnji, termo blok-klima blok, šestokomorni PVC profili sa dvoslojnim staklom punjeno argonom, stakla 4 godišnja doba sa zaštitom od UV zračenja i spolja antracit boje. Ulazna vrata zgrade biće opremljena  interfonom, dok su ulazna vrata u stanovima osigurana sistemom „ONE TOUCH LOCK“. Keramičke pločice su italijanske i španske proizvodnje prve klase, a grejanje je podno na zemni gas.

Početak gradnje novog kompleksa planiran je za jun ove godine, a očekivani završetak radova za objekat u prvoj fazi je avgust mesec 2022. godine, a za objekat u drugoj fazi decembar mesec iste godine.

„Postoji mogućnost kupovine stanova kako u izgradnji, tako i po završetku gradnje, a imajući u vidu da su naši sugradjani već pokazali veliko interesovanje, rezervacije za stanove u okviru našeg novog projekta već su u toku. Takođe naši kupci mogu da uređuju stan po svojoj želji u toku same gradnje i imaju mogućnost izbora same strukture stanova, keramike, podova, pregradnih zidova, a pored navedenog našim kupcima, uz dogovor, pripremamo i projektno idejno rešenje za uređenje enterijera svakog stana pojedinačno“- ističu iz BMT LUX Investa.

BMT LUX Invest osnovan je oktobra 2019. godine i bavi se izgradnjom stambenih i nestambenih zgrada, investicijama u građevinarstvu. Građevinska firma BMT LUX Invest poseduje svu potrebnu mehanizaciju za izvođenje svih vrsta radova, visokogradnje, niskogradnje, grubih radova kao i za izvođenje završnih zanatskih radova.

Ove zgrade uskoro očekuju svoje prve kupce, a investitor je za ove višeporodične poslovno-stambene objekte ishodovao lokacijske uslove i građevinsku dozvolu i ima plaćene komunalije u celosti, tako da se kupcima garantuje uknjižba vlasništva u katastru nepokretnosti.

Ako Vas interesuje jedinstvena kombinacija kvaliteta i dobre cene obratite nam se s poverenjem- poručuju iz BMT LUX Investa.

Za bliže informacije možete kontaktirati investitore: Toškov Igora na br. tel. 063/7769537 i Marijanu Toškov na br. tel. 062520200