Zrenjanin- Od 10. maja do 10. juna otvaren je konkurs za novu generaciju mladih rokerki!  Konkurs je namenjen devojčicama uzrasta od 11 do 14 godina  koje se interesuju za rok muziku.

Peti Rok kampu za devojčice održaće se u avgustu ove godine, zbog korone, u izmenjenom formatu. Organizacioni tim, zajedno sa mentorkama posetiće tri grada u Srbiji (Zrenjanin, Užice i Niš) i organizovati dnevne radionice uz poštovanje svih epidemioloških mera. U Zrenjaninu program „Rok kampa“ realizovaće se u Kulturnom centru.

NAČIN PRIJAVLJIVANJA:

Prijave se šalju tako što:

  1. Roditelj ili zakonski staratelj popunjava online prijavni formular
  2. Devojčica snimi kratak video (do 5 minuta) u kojem se predstavi i odgovara na pitanja:
  1. a) Da li se baviš muzikom i na koji način?
  2. b) Zašto želiš da učestvuješ na Rok kampu za devojčice?
  3. c) Ko je tvoj/a omiljeni/a muzičar/ka ili bend?
  4. d) Kada bi osnovala svoj bend, kako bi se on zvao?
  5. e) Čime želiš da se baviš i gde da budeš kad porasteš?

Video treba postaviti na neku od društvenih mreža koje koristi – Youtube / Facebook / Twitter / Instagram sa hashtagom #rokkampzadevojcice, i link upisati u gorenavedeni prijavni formular koji popunjavaju roditelji / staratelji, ili ukoliko ne želite da video bude javan pošaljite ga preko sajta www.wetransfer.com na email femixinfo@gmail.com, a mi ga nećemo objavljivati.

 

VAŽNA NAPOMENA: Nakon popunjene prijave pošaljite nam mail na rokkamp@femix.info  kako biste potvrdili svoju prijavu, a mi ćemo Vam javiti da smo je evidentirali.

 

Više o organizatorima, konkursu i programu „Rok kamp“ kao i načinu prijavljivanja  možete pogledati na sajtu Rok kampa za devojčice: https://rokkampzadevojcice.com/otvoren-konkurs-za-novu-generaciju-rok-kampa-za-devojcice-od-10-maja-do-10-juna-2021/