Zrenjanin- Prva prodajna izložba cveća pod nazivom „Cvetna pijaca“ biće održana  na Trgu Slobode u periodu od 20. do 22. maja, od 08 do 20 časova.
Tim povodom danas je u Gradskoj bašti održana konferencija na kojoj su o značaju manifestacije govorili direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina i Marica Kosanović.
„Posle duže pauze izazvane pandemijom korona virusom počinjemo da organizujemo lepe manifestacije u našem gradu. Situacija omogućava da Turistička organizacija grada Zrenjanina krene sa svojim aktivnostima,  „Cvetna pijaca“ je prva u nizu i ako se nastavi povoljna epidemiološka situacija tokom leta ćemo imati više zanimljivih manifestacija“, rekao je direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina i pozvao sve ljubitelje cveća da dođu i uživaju i kupe cveće za svoje balkone i bašte, ali i sve one koji žele da izlože svoju cvetnu ponudu da se jave Turističkoj organizaviji.
Manifestacija „Pijaca cveća“ biće održana na Trgu u periodu od 20. do 22. maja na kojoj će preko svoje cveće izložiti preko 50  izlagaća“, rekla je Marica Kosanović.

 

Organizator manifestacije „Cvetna pijaca“ je Turistička organizacija grda Zrenjanina, a pokrovitelj Grad Zrenjanin.