Akademija Bambi generacija 2009 god.

Sport – Na prvenstvima Srbije u Mini maksi ligi Akademija Bambi je učestvovala u tri, od pet kategorija i osvojila tri pehara.

U Šapcu se ekipa rodjenih 2009, plasirala na treće mesto, iza OFK Šapca i kruševačkog Duela, u istom gradu u konkurenciji godinu dana starijih, zrenjaninci su u finalu poraženi od ekipe Duela. Izgubili su i finale u Kruševcu, od Crvene zvezde u konkurenciji 2012. godišta.

Akademija Bambi Generacija 2012

Uspesima na državnim prvenstvima, predhodili su sjajni rezultati u gradskoj Mini maksi ligi gde je Akademija Bambi, u svih pet kategorija, bila prva. Na šampionatu Vojvodine, gde su finalisti izborili plasman za finalni deo prvenstva Srbije, dečacima sa Begeja pripala su dva prva (2010, 2012), jedno drugo (2009) i dva treća mesta (2011, 2013).
-Mini maksi liga se igrala u 20. Gradova širom Srbije i pored Crvene zvezde, Duela i OFK Šapca, jedini smo imali tri ekipe i sve tri su došle do pehara. Pored nas, sa tri medalje, samo je još GDM Novi Sad, koji je bio prvi za 2013. Godište, osvojio medalju od vojvođanskih timova.

Akademija Bambi generacija 2010 god.

Veoma smo zadovoljni ostvarenim rezultatima i veoma snažnoj i mnogobrojnoj konkurenciji. Redovni smo učesnici finalnih turnira i uvek sa osvojenim peharom. To je potvrda da dobro radimo i cilj je da svake godine budemo na višem nivou. I, ove godine Mini maksi liga je potvrdila da je ozbiljan brend i da privlači najviše ekipa. U uslovima korone virusa, ovo je jedna od retkih liga koja je uspela da održi sva takmičenja – istakao je Darko Tošić, direktor Akademije Bambi.

 

Tekst: Budimir Cvijetić