Sport- U finalnoj utakmici Kupa Vojvodine , koja se odigrala na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, ekipa Jedinstva iz Rumenke bila je bolja od ekipe Radničkog i zasluženo ostvarila pobedu rezultatom 2:1.

Iako oslabljeni neigranjem četiri igrača iz prve postave, Čigoje, Bačvanskog, Čušića i golmana Radovića, mlada ekipa Radničkog pružila je dostojan otpor mnogo iskusnijoj ekipi  Jedinstva.

Poveli su fudbaleri Jedinstva kada je u 26. minutu Gadžić povukao brzu kontru po desnoj strani, odlično centrirao i pronašao Moravca, koji je postigao gol za  1:0.

Ekipa Rumenke u 31. minutu udvostručuje prednost, nakon što je Moravac sa desne strane centaršutem pronašao Gadžića koji je glavom pogodio za 2:0.

Slavlje fudbalera Jedinstva

Gajilović u 36. minutu upućuje snažni šut sa ivice šesnaesterca, ali na sreću golmana rumenke pogađa stativu. Na asistenciju Turkulja, Kovačević u 78. minutu pogađa suprotni ugao za ispostaviće se konačnih 2:1.

FK „RADNIČKI“ ZRENJANIN:Nosalj, Kovačević, Bjelica, Marković, Jovanov, Krstinić, Runjevac, Kovačević, Gajilović, Turkulj i Pavković. Zamenici igrača: Matković, Radović, Sarić, Pavlov, Janjatović, Vukoje i Krstin.

FK JEDINSTVO: Kosturanov, Berić, Štefek, Đekić, Kanja, Gadžić, Veselinović, Moravac, Skoko, Trišić i Tepić. Zamenici igrača: Mandić, Zirić, Siljanovski, Radin, Petrović, Vlaisavljević i Stojanović.