ZRENJANINSKI PREDŠKOLCI ULEPŠALI CENTAR GRADA (FOTO)

 

 

 

 

Zrenjanin je prvi grad u Srbiji koji je 2016. godine pokrenuo “Ples predškolaca”, po uzoru na tradicionalnu svečanost u kojoj učestvuju maturanti, i od tada ga organizuje svake godine, u saradnji sa Predškolskom ustanovom i koordinatorkom plesa Nikoletom Vidaković.

Manifestacija nazvana “Zdravo, svete!” održana je danas na Trgu slobode po šesti put, uz učešće mališana predškolskog uzrasta iz svih zrenjaninskih vrtića.

 

.

Prisutnima su se obratili, u ime Grada Zrenjanina i Predškolske ustanove zamenik gradonačelnika Saša Santovac i direktor Vladimir Petrović. 

Zamenik gradonačelnika Santovac rekao je da Grad Zrenjanin sa Trga slobode šalje najlepšu sliku, sliku budućnosti grada.
– Roditelji, bake i deke su danas ponosni što se njihova deca i unuci u ovom trenutku nalaze na našem trgu. Ovo je samo jedno poglavlje među onima koja vas očekuju u životu, sigurno jedno od najlepših, a od 1. septembra vas očekuju novi drugari i drugarice u školi. Želim vam srećan polazak u školu, puno uspeha i radosti – poručio je zamenik gradonačelnika.

.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap